Ankara’da özel bir şirkette çalışan ve aralarında husumet olduğu öğrenilen iki kişi arasında çıkan tartışma kanlı bitti. Cinnet getiren şahıs, iş arkadaşını silahla yaralayıp, aynı silahla kendini vurdu.

Olay, öğle saatlerinde Çankaya ilçesi Mahatma Gandhi Caddesi 38 numaralı binada yaşandı. İddialara göre, özel bir şirkette ofis boy olarak çalışan Murat Başak (35) ile yine aynı şirkette temizlik görevlisi olan 47 yaşındaki Mustafa Koç arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın ardından yanında getirdiği silahı çeken Mustafa Koç, Murat Başak’ı omzundan yaraladı. Koç, daha sonra aynı silahı göğsüne dayayıp ateşledi.

İhbar üzerine bölgeye 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan Murat Başak ambulansla hastaneye kaldırılırken, sağlık ekipleri Koç’u hayata döndürmek için uzun süre uğraştı ancak Koç, olay yerinde hayatını kaybetti.

Olaya şahit olan şirket çalışanları büyük şok yaşarken, bazı çalışanların sinir krizi geçirdiği görüldü. Ölen şahsın yakınları da gözyaşlarına boğuldu.

Emniyet güçleri olayla ilgili çalışma yaptı. Ölen şahsın cenazesi, savcının yaptığı incelemenin ardından morga kaldırıldı. Polis, konuyla ilgili soruşturma başlattı.