Cihan Haber Ajansı Genel Müdürü Abdülhamit Bilici, Sabah gazetesinin web sitesinde yer alan iftiraları şiddetle lanetlediğini söyledi. Bilici'nin konuyla ilgili yaptığı açıklama şöyle:

"Sabah gazetesinin web sitesinde yayınladığı haberle Cihan Haber Ajansı personeline yaptığı maniplasyon iftirasını şiddetle lanetliyorum. Görüldüğü kadarıyla yandaş medya seçimde umudu azaldıkça manipülatif iftiralarla Cihan’ın seçim çalışmasını baltalamayı hedeflemekte.

Türkiye’de 12 yıldır seçim sonuçlarını en doğru ve en hızlı şekilde duyurarak farklı siyasi çizgilere sahip tüm medyanın, iktidarın ve muhalefetin güvenini kazanan Cihan Haber Ajansı’nın bu seçimi maniple edeceği iddiası alçakça bir iftiradır. YSK’nın verdiği yasal izin çerçevesinde Cihan’ın bu konuda nasıl dürüst bir iş yaptığını en iyi bilenlerin başında bizzat bu iftirayı atan yayın kuruluşu gelmektedir. Çünkü daha önceki seçimlerde Sabah grubu da bu hizmetten yararlanmıştı. Konuyla ilgili ajansımız ve şahsım adına bu alçakça iftiraya karşı savcılığa suç duyurusunda bulunacağım.

Ayrıca Wahington’da yapılan dünyanın en büyük medya kuruluşu WAN-IFRA konferansına katılımımla ilgili özel bilgilerimi medyaya servis edenlerin ve buna alet olanların peşini bırakmayacağımı, tüm yasal haklarımı kullanacağımı kamuoyuna saygıyla duyururum."