Bank Asya'ya yapılan siyasi operasyona, her kesimden tepki gösteriliyor. Vatandaşlar, algı operasyonu olarak gördükleri bu operasyon üzerine bankadan para çekme yerine, yatırmak için şubelere gidiyor. Aydın'da da yapılanı bir hukuksuzluk olarak gören vatandaşlardan bazıları da çocuklarıyla beraber para yatırarak destek oluyor.

Bankaya haksızlık yapıldığını anladıklarını söyleyen Ali Arslan, bu hukuksuzluğun sona ermesi gerektiğini belirtti. Söke ilçesinden, biri 7 ve diğeri 4 yalında iki çocuğuyla Bank Asya Aydın Şubesi'ne para yatırmak için gelen Arslan, "Bankamıza destek olmak için geldik. Normalde Afyon’dayım, Söke’de ailemin yanına gelmiştim. Söke'den Bank Asya Aydın Şubesi'ne ailemle beraber para yatırmak için geldim. Sadece Bank Asya olarak bakmamak lazım. Diğer kurumlar, dershaneler olsun, okullar olsun hukuksuzluk. Ben bunlara çocuklarım şahit olsunlar diye getirdim. Yarın inşallah güzel bir anı olacak. Artık onlar gülerler bu yaşananlara. Rabbim, hakkımızda hayırlısını versin. Bu haksızlık, hukuksuzluk sona ersin.” dedi.

Bankacılık işlemlerinin devam ettiğini belirten Bank Asya yetkilileri ise para çekme ve yatırma işlemlerinde bir sıkıntı olmadığını söyledi. Vatandaşların daha çok para yatırmak için geldiğini, duyarlı vatandaşların ülkenin bir bankasına sahip çıktığını ifade ettiler.