Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nin (ÇOMÜ) yeni Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, eski rektör Prof. Dr. Sedat Laçiner'in lojmanın bulunduğu sitenin kameralarının görüntülerini kopyalattığı öne sürüldü. Buna tepki gösteren Laçiner, "Çanakkale'de mobbing devam ediyor. Ailemizin görüntülerini ne yapacaklarsa." diyerek tepki gösterdi.

Üniversitedeki seçimde Prof. Dr. Laçiner'in ardından ikinci sırada seçilmesine rağmen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 18 Mart Üniversitesine rektör atanan Prof. Dr. Acer, göreve başlayalı kısa süre olmasına rağmen eski Rektör Laçiner ile gündeme geliyor. Geçen hafta içinde rektörün bilgisayarına el koyması ile eleştirilen Acer, Laçiner'in ailesinin de oturduğu üniversite lojmanlarındaki güvenlik kameralarının görüntülerini kopyalattığı iddiasıyla bir tartışmaya daha imza attı.

Bunu sosyal medya hesabında duyuran Laçiner, kendisine mobbing uygulandığını söyledi. Laçiner olaya şöyle tepki gösterdi: "Çanakkale'de mobbing devam ediyor, dün de oturduğumuz lojmanın güvenlik kameralarını kopyaladılar. Ailemizin görüntülerini ne yapacaklarsa. Bilgisayarımı zorla söktüren rektör, 'ona yenisini alacağım' demiş. Şaka gibi. Eziyet olsun da nasıl olursa olsun."