Ankara’da karton toplayıcıları, bir okulun yakınında bulunan çöp konteynerinde erkek cesedi buldu. Kimliği belirsiz cesedin 15 günlük olduğu ve 15-20 yaşlarında bir erkek şahsa ait olduğu belirtildi.

Olay, saat 20.30 sıralarında, Yenimahalle'deki Demetgül Mahallesi 412 Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, akşam saatlerinde gelen iki karton toplayıcısı, sokak içinde bulunan okulun giriş kısmında yer alan çöp konteynerinin içini karıştırdı. Bir süre sonra konteynerin içinde bir torba buldular. Torbanın içine bakan iki şahıs, içinde bir cesedin olduğunu fark etti.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, içeride yüzü kapatılmış bir cesedin bulunduğunu tespit etti. Yapılan incelemeler sonrasında olay yerine inceleme ekipleri çağrıldı. Bölgede inceleme yapan ekipler, konteynerin etrafını güvenlik şeridiyle kapattı ve konteynerin içindeki cesedi çıkardı. Yapılan incelemelerde kimliği öğrenilemeyen cesedin 15-20 yaşlarında bir erkek şahsa ait olduğu belirtildi. Delil araştırmasının ardından olay yerine cenaze aracı çağrıldı. Cenaze morga kaldırıldı. Polis, olay yerine yakın bölgede bulunan güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.