Artvin Çoruh Üniversitesi Din Kültürü Öğretmenliği 4. sınıf öğrencisi Özgür Tayyare, iddialara göre, kız arkadaşı ile tartışınca Çoruh nehrine atladı.

Arkadaşları, üniversitenin mezuniyet gecesi öncesi yapılan hazırlık çalışmalarına katılan Tayyare'nin, çalışmalarda en arkada, düşünceli oturduğu gördüklerini belirtti. Olaya şahit olan sınıf arkadaşı Ali adlı öğrenci, kız arkadaşı İclal ile telefonda kavga ettiğini, Artvin köprübaşı mevkiinde oturdukları kafeden çıkıp, Çoruh'un kenarında hava almak için çıktıklarını belirtti. Daha sonra arkadaşı Özgür'ün birden kendini Çoruh'tan aşağı attığını anlattı.

Tayyare'nin whatsup mesajında, "Mezuniyet törenim cenazem olsun bulursanız bedenimi. Ne söyleyecek bir tek kelimem nede dayanacak gücüm kaldı selametle kalın sevgilerle" yazdığı görüldü. Arkadaşlarının hemen yetkililere haber vermesi ile arama çalışmaları başlatıldı. Arama çalışmalarına üniversite deki öğrenci arkadaşları da katılarak, kurtulması için dua ettiler, hem gözyaşlarıyla olayı birbirlerine anlattılar. Polisin ailesine bilgi verdiği Özgür Tayyare'nin Çoruh Nehrindeki aramaları devam ediyor.