Çorum'un Sungurlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 5 kişi hayatını kaybetti. Kaza bir akaryakıt işletmesinin güvenlik kamerasına yansıdı.

5 kişinin yaşamını yitirdiği kaza Sungurlu-Kırıkkale yolu 4'ncü kilometrede meydana geldi. Kırıkkale'den Sungurlu istikametine seyir halindeki Burak Emrali'nin kullandığı 19 EE 631 plakalı otomobilin lastiği bilinmeyen bir nedenle patladı. Savrulan araç karşı şeride geçtikten sonra önce Murat İstanbullu'nun (65) kullandığı kamyona, daha sonrada Necmettin Damar (51) idaresindeki TIR'la çarpıştı. Kazada, otomobildeki 5 kişiden Erol Kaya (22), Burak Emrali (21) ve Aykut Tıknazoğlu (22) ile kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralı olarak ambulansla Sungurlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi de yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
Cenazelerin Sungurlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldığı, kimlikleri belirlenemeyen kişilerin isimlerinin tespitine çalışıldığı ifade edildi.

Bu arada kaza bir akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülere göre şeridinden çıkan ve orta refüjü aşan otomobil önce kamyonla çarpışıyor ardından da TIR'ın altına giriyor.