Çorum'da faaliyet gösteren Hitit Otomobil ve Motor Sporları Kulübü (HİTOK), ‘Çorum, Türkiye için yarışıyor’ sloganıyla oto slalom yarışı düzenleyecek.

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nın desteğiyle, HİTOK tarafından organize edilen oto slalom yarışı, 17 Mayıs Pazar günü TSO Fuar Kompleksi’nde gerçekleştirilecek. HİTOK yöneticileri, organizasyon ile ilgili görüş alışverişinde bulunmak üzere Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Ziyarette konuşan HİTOK Başkanı Mehmet Özenç, önceki yıllarda büyük ilgi gören organizasyonun, bu yıl çok daha geniş kitlelere yayılmasını amaçladıklarını söyledi. Özenç, "Bu nedenle, organizasyonu Çorum’un en güçlü sivil toplum kuruluşu olan Çorum Ticaret ve Sanayi Odamız ile birlikte yapmayı uygun gördük. TSO’nun bize sağladığı desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz." dedi.

Çorum TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal ise bu tür organizasyonların, Çorum’a renk kattığını söyledi. Ticaret ve Sanayi Odası’nın Çorum’un lehine olan her organizasyonu desteklediğini ifade eden Başaranhıncal, oto slalom yarışına destek olacaklarını belirterek, Çorum için yaptıkları çalışmalardan dolayı HİTOK yöneticilerine teşekkür etti.