Çorum’un Kargı ilçesi yakınlarındaki ormanlık alanda elleri bağlanarak öldürülmüş halde bulunan biri kadın 2 kişinin katil zanlısının İstanbul’da polise giderek teslim olduğu öğrenildi.

Kargı’nın Pelitcik köyünden geçen D-100 karayolu kenarındaki ormanlık alanda dün gece saatlerinde Murat Yılmaz(20) ve Özlem Aydın’ın(25) cesetleri bulunmuştu. Elleri bağlanarak tabancayla öldürüldüğü tespit edilen iki kişinin katil zanlısının İstanbul’da polise giderek teslim olduğu öğrenildi.

Zanlının teslim olmasının ardından olayla ilgili sır perdesi de aralanmaya başladı. Öldürülen Özlem Aydın’ın evli ve 1 çocuk annesi olduğu, katil zanlının kocası M.A.(28) olduğu öğrenildi. İddiaya göre, Özlem Aydın İstanbul’da yaşarken aralarında gönül ilişkisi bulunan Murat Yılmaz ile Samsun’un Tekkeköy ilçesine kaçtı. Bir süredir burada yaşayan Aydın ve Yılmaz’dan yaklaşık 1 haftadır haber alınamadığı bildirildi.

Olayın ardından İstanbul'a kaçtığı tespit edilen M.A. polise giderek suçunu itiraf etti ve teslim oldu. Cinayetle ilgili başka şüphelilerin olup olmadığı araştırılıyor.

Öte yandan soruşturma ile ilgili gizlilik kararı alındığı bildirildi.