Çorum’un İskilip ilçesi Soğucak köyünde biçerdöver tartışması nedeniyle 3 kişiyi öldüren, 1 kişiyi de ağır yaralayan Muharrem K., Çorum Adliyesi’ne giderek teslim oldu.

Soğucak köyünde geçen Pazar günü gerçekleşen olayda, Muharrem K. isimli saldırgan Eryaz ailesine ait ahşap oyma atölyesini basarak tüfek ve tabancayla rastgele ateş açtı. Saldırıda Satı Şimşek (75) olay yerinde, Hasan (30) ve Hüseyin Eryaz (27) kardeşler ise kaldırıldıkları Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatlarını kaybetti. Ağır yaralanan anne Keziban Eryaz’ın (50) ise tedavisi devam ediyor.

Saldırıda ölen 3 kişi, bugün öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Soğucak köyü mezarlığında gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı.

Jandarma ekipleri köyde ve bölgede katil zanlısı Muharrem K.’yı ararken, cenaze töreninin ardından ilginç bir olay yaşandı. Katil zanlısı Muharrem K., olaydan 2 gün sonra Çorum Adliyesine giderek suç aleti tabanca ile birlikte teslim oldu. Adliyede hareketli saatlerin yaşanmasına neden olan zanlı, Cumhuriyet savcısının talimatı ile İskilip Jandarma Komutanlığı’na teslim edildi.