Kahramanmaraş'ta Covid-19 salgını durdurulamıyor. En son Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun'un da koronavirüs testinin pozitif çıktığının açıklanmasının ardından gözler okullara çevrildi. Peki Kahramanmaraş'ta okullar tatil olacak mı?

Haber merkezimize Kahramanmaraş'ta onlarca öğretmenin korona virüs olduğu ile ilgili haberler geliyor. Okul Müdürlerinden öğretmenlere, Müdür yardımcılarından hizmetlilere, Öğrencilerden velilere kadar pek çok kişi koronavirüs nedeniyle karantina altında. Kahramanmaraş'ın doğudan batıya, kuzeyden güneye karış karış her noktasından korona virüs vaka haberleri geliyor.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın da ısrarla dikkat çektiği kahramanmaraş'taki koronavirüs vakalarındaki artışa karşı acil tedbirler alınması gerekiyor. Kahramanmaraş İl Hıfsısıhha Kurulunun çok acil toplanarak koronavirüse karşı sıkı tedbirler alınması bekleniyor. 

Hastanelerde yoğun bakım ünitelerinde doluluk oranının hızla yükseldiği Kahramanmaraş'ta yeterli ve gerekli tedbirlerin alınmaması durumunda sıkıntının çok büyüyeceği ve başka illere hasta taşınacağı ifade ediliyor.

İŞTE KAHRAMANMARAŞ'IN KORONAVİRÜS HARİTASI

Kahramanmaraş İl Hıfsısıhha Kurulunun son gelişmelerden sonra toplanıp toplanmayacağı ve hangi tedbirleri alacağı merak konusu.