ADANA (AA) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL), Galatasaray Odeabank'ı 55-51 yenen Adana BOTAŞ'ın başantrenörü Ceyhun Yıldızoğlu, "Uzun zamandır bir çıkış arıyorduk. Bu maçla o çıkışı yaşayacağımızı düşünüyorum" dedi.

Yıldızoğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, oyuncularının maçı kazanmak için ellerinden gelen her şeyi yaptığını söyledi.

Özverili oynayan sporcularını kutladığını dile getiren Yıldızoğlu, şöyle konuştu:

"Uzun zamandır bir çıkış arıyorduk. Bu maçla o çıkışı yaşayacağımızı düşünüyorum. Oyuncularımızın sahadaki mücadeleleri çok iyiydi. Bugün bu çocukların bir parçası olmaktan gurur duydum. Seyircilerimize de teşekkür ediyorum, bugün bizi yalnız bırakmadılar."

- Galatasaray Odeabank cephesi

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ekrem Memnun ise kötü bir maç oynadıklarını belirtti.

Karşılaşmanın başında kontrolün kendilerinde olduğunu ancak basit hatalarla rakiplerine yakalandıklarını anlatan Memnun, "İkinci yarı çok kötü hücum ettiğimizi düşünüyorum. Savunmada fena değildik ama hücumda çok kötüydük, çok atış kaçırdık. Adana BOTAŞ'ı tebrik ediyorum. Kolay atışları da kaçırdık, kaçırırsan rakip takım atıp kazanır. Önümüzdeki maçlara bakacağız" diye konuştu.