Dağlıca şehidi P. Söz. Er Uğur Yıldız'ın babası Sadık Yıldız, "Bana, evlat acısı kurşun acısından daha ağır geliyor." dedi.

Kurban Bayramı'nın ilk gününde Manavgat Kaymakamı Nazmi Günlü ile Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 2 hafta önce Hakkari Dağlıca'da PKK terör örgütünün yola döşediği patlayıcıları patlatmasıyla şehir olan P. Söz. Er Uğur Yıldız'ın Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaşayan babası Sadık Yıldız'ı evinde ziyaret ederek bayramını kutladı. Şehit babası Sadık Yıldız, oğlu Uğur Yıldız'ın şehit olması sonrası desteklerini esirgemeyen Manavgat halkına teşekkür ederek bayramlarını tebrik etti.

6 yıl önce oğlunun birini 17 yaşından bir hastalıktan kaybettiğini belirten şehit babası Yıldız, 2 oğlunu kaybetmenin acısıyla Kurban Bayramı'nı buruk yaşadığını söyledi.
Evlat acısının zor olduğunu söyleyen baba Yıldız, "Evlat acısı bana kurşun acısından daha ağır geliyor. Bu acıyı yaşayan bilir, yaşamayan bilmez. 6 yıl önce de bir oğlumu kaybetmiştim, yaşasaydı askerden gelmiş olacaktı. Kısmet olmadı, acılar üst üste geldi. Ayakta durmaya çalışacağız." diye konuştu.

Dağlıca saldırısında oğlu gibi şehit olan bütün askerlere Allah'tan rahmet ve ailelerine başsağlığı dileyen baba Yıldız, "Hepsinin yattıkları toprak nur olsun. Nur içinde yatsınlar." ifadesinde bulundu.