Kağıthane’de, damperi bozulan bir hafriyat kamyonundaki taş ve molozlar yola saçıldı. Sürücünün durumu geç fark etmesi nedeniyle TEM bağlantı yolu yaklaşık 500 metre molozla kaplandı. Yol yaklaşık bir saat trafiğe kapandı.

Olay, 12.30 sıralarında Hasdal Viyadüğü TEM bağlantı yolu TEM istikameti AKOM mevkisinde meydana geldi. Okmeydanı’ndan Kemerburgaz istikametine giden Serhan Taşçı yönetimindeki 34 JRB 25 plakalı hafriyat kamyonunun damperi seyir halindeyken aniden açıldı. Damperde bulunan taş ve molozlar yola saçıldı. Sürücünün durumu fark etmeden yola devam etmesiyle yüzünden, yol yaklaşık 500 metre molozla kaplandı. Yoldan geçenlerin sürücüyü uyarması üzerine kamyonu emniyet şeridine çeken Serhan Taşçı, durumu polis ve belediye ekiplerine bildirdi. Polis yolu trafiğe kapatarak molozların temizlenmesini bekledi. Belediye ekipleri, yaklaşık bir saat süren çalışma sonucu kepçelerle yoldaki taş ve molozları temizleyerek kamyona tekrar yükledi.

Olayda yaralanma ve can kaybı yaşanmadı. Çalışma sebebiyle TEM bağlantı yolu yaklaşık bir saat trafiğe kapandı. Trafiğin Boğaziçi Köprüsü'ne kadar uzandığı öğrenildi. Kasa kapağının açılıp molozların yere döküldüğünü söyleyen kamyon sürücüsü Serhan Taşçı, “Kapak açıldı yere döküldü. Haberim olmadı. Arıza yok araçta ama açılmış. Olay mahallinde fark ettim.” dedi.

Bir görgü tanığı ise “Damper tam sapağa yaklaşırken kalkmaya başladı. Üç dört tane taksi vardı önümüzde, zor kurtardı onlar. Taş molozlar dökülmüştü. Sonra ikaz ettik durdurduk aşağı yukarı 500 metre döke döke geldi. ” diye konuştu.