Okmeydanı - TEM Bağlantı Yolu’nda damperi açık ilerleyen hafriyat kamyonu köprüye çarparak devrildi. Yaralanan kamyon şoförü hastaneye kaldırıldı. Kamyon vinç yardımıyla kaldırıldı.

Kaza, Okmeydanı - TEM Bağlantı Yolu’nda saat 05.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, Ahmet Tokgöz, asfaltlama çalışmasının yürütüldüğü ve araç trafiğine kapalı olan alanda hafriyat kamyonundaki malzemeyi boşalttı. 41 L 8909 plakalı hafriyat kamyonu ile TEM Otoyolu istikametine ilerleyen Tokgöz, kamyonun damperini açık unuttu. Seyir halindeki kamyonun damperi Nurtepe Köprüsüne çarptı. Çarpmanın şiddetiyle hafriyat kamyonu devrildi. Araç içerisinde sıkışan sürücü Tokgöz, telefonla arkadaşlarını arayarak yardım istedi. Arkadaşlarının yardımıyla araçtan çıkartılan Tokgöz, ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan şahsın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri inceleme yaptı. Devrilen aracın kaldırılması için olay yerine vinç çağrıldı. Çarpma sebebiyle kamyonun damperinde hasar oluştu. Köprüde ise ciddi bir hasar meydana gelmedi. Kamyonu kaldırmak için çalışmalar devam ediyor. Çalışmalar sebebiyle Okmeydanı-TEM Bağlantı Yolu ve yan yoldaki trafik akışı da kontrollü olarak verildi. Kamyonun kaldırılmasının ardından trafik normale döndü. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.