MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, kısa adı KARDER olan Kahramanmaraş ve İlçeleri Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin Ankara'da yapılan olağanüstü genel kuruluna katıldı. Dedeoğlu, burada yapmış olduğu konuşmada, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Birlik ve beraberlik konusunun hem Ankara'da yaşayan Kahramanmaraşlılar için hem de Kahramanmaraş'ın kalkınması için büyük önem taşıdığına işaret eden MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, Kahramanmaraş'ın geleceğinin parlak olduğunu vurguladı.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, Kahramanmaraş'ın tanıtıma ihtiyacı olduğunu ifade ederek, bu konuda başta dernek, vakıf ve sivil toplum kuruluşları olmak üzere herkese görev düştüğünü açıkladı. Kahramanmaraş'ın Türkiye'nin en güzel şehirlerinden birisi olduğuna da dikkat çeken MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, “Kahramanmaraş'ın el sanatlarını, ürünlerini ve ürettikleri çok tanıtmalıyız.” dedi.

Kahramanmaraş'a hizmet adına her türlü çalışmaya hazır olduklarını da kaydeden MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, Kahramanmaraş'ın her türlü hizmeti hakkettiğini sözlerine ekledi.