Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Metin Aşık, ziyarettin kendisini çok memnun ettiğini ifade ederek, şehrin huzur ve güven ortamının temini konusunda yapılan çalışmalar hakkında MHP Kahramanmaraş Milletvekili Dedeoğlu'na bilgi verdi.

 

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, emniyet teşkilatının gece-gündüz demeden çok zor şartlarda görev yaptığına işaret ederek, her meslek grubunun olduğu gibi emniyet teşkilatı personelinin de sosyal haklar konusunda bazı sıkıntılarının bulunduğunu söyledi.

 

Emniyet teşkilatı mensuplarının özlük hakkına yönelik sıkıntılarının giderilmesi konusunda TBMM'de yapılacak olan her türlü çalışmaya destek vermeye hazır olduklarını da kaydeden MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, TBMM Genel Kurul çalışmaları konusunda da bilgi verdi.

 

ESNAF ZİYARETİ

 

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, çok sayıda esnaf ziyaretlerinde de bulunarak balıkçılar pazarında, balıkçılarla da sohbet etti.

 

Küçük esnafın her gün sıkıntı içinde dükkanını açtığını hatırlatan MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, vergilerin ve sigorta primlerinin küçük esnafı zorlar hale geldiğini bildirdi.

 

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Dedeoğlu, esnafın yüksek vergilerden ve işsizlikten yakındığına da dikkat çekerek, esnaf ve sanatkârlar yönelik mutlaka iyileştirici bir ekonomik paket hazırlanması gerektiğini vurguladı.