Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tokat İl Başkanı Fatih Demirkol, 1 Kasım seçimlerinin önemi ve Türkiye’nin geldiği noktayı anlatarak vatandaşların sandıklara oy atarken ülkenin geleceğini düşünerek oy atmalarını istedi.

7 Haziran’da ortaya çıkan tabloyu ve milletin sözünü bir kişinin beğenmemesi nedeniyle 1 Kasım’da yorgun milletin yeniden sandıklara gitmek zorunda kaldığını belirten Demirkol, “Bu seçim bizim istediğimiz seçim değildir. Başından beri genel başkanımızı suçladılar. Koalisyon seçenekleri olmasına rağmen denemediler." dedi.

MHP Tokat İl Başkanı, "Vatandaşların çocuğu okula gidiyor çok yüksek masrafları var. Ev kirası, elektrik, su derken vatandaş her ay içeriye giriyor. İşsizlik had safhada. Bütün bunlara rağmen ilçeleri, köyleri, esnafları geziyoruz. Vatandaş bize 7 Haziran öncesinden daha fazla sahip çıkıyor. Çünkü 13 yıllık AKP iktidarı, köyleri boşalttı. Fabrikaları sattı. Bir ülkenin kalkınmasının en önemli şartı üretimdir. Köylerde bahçeler, tarlalar boş, evler kilitli. Bizi şehirlere gasp eden politikalar üreterek, asgari yaşamla insanları zor duruma bıraktılar. Allah aşkına üretim adına bu hükümet ne yaptı? Ne dedik; Üretim yoksa kalkınma olmaz. Bakın toplum olarak büyük bir buhran yaşıyoruz. Terör dağdan şehirler, Ankara’ya kadar geldi. Kimse güvende değil. Bakın BOP işliyor. Çözüm sürecinin altında yatan asıl projede BOP’tur. İran, Suriye, Irak ve Türkiye’den kopartılacak parçaları birleştirip bu coğrafyada kukla bir devlet kurmak istiyorlar. Bu proje bir Amerika ve batı projesidir. Onun için sandıklara gittiğinizde bunlar aklınızda olsun. Geleceğimizi, Türkiye’yi, çocuklarımızı düşünerek oy verin." çağrısında bulundu.

Demirkol, MHP'nin seçim vaatlerini ise şöyle sıralardı: "MHP iktidarında emeklilere yılda iki kez ikramiye verilecek, taşeron işçileri, 4/C’liler, vekil ve fahri çalışanlar kadroya geçecek. Asgari ücret 1.400 TL olacak. MHP iktidarında mazot çiftçiye 1.75 kuruşa verilecek. Geleceğimiz, umudumuz olan öğrencilere 10 bin TL eğitim desteği verilecek. Özellikle 17-25 Aralık yolsuzluğunun hesabı mutlaka sorulacak. Her türlü terörün kökü kazınacak."