Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, 8 Mayıs Cuma günü Bursa Gökdere meydanında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin mitingine tüm Bursalıları davet etti.

Ülkenin çok hassas bir dönemden geçtiğini ve çok önemli sorunlarla boğuştuğunu belirten İsmet Büyükataman, “Sosyal risklerin, siyasi hezimetlerin, ekonomik afetlerin her insanımızın boğazına çöktüğü ve düğümlendiği bir buhran devrinde, Milliyetçi Hareket Partisi cesaretiyle, ilkeli tutumuyla, çevik ve çabuk siyasi tavrıyla Bursa’da aziz vatandaşlarımızla buluşacaktır.” dedi.

“Hayallerimizin içindeki gerçek Bursa’mızın geleceğinin heba edilmemesi için Bizimle Yürü Bursa.” diyen MHP’li Büyükataman, şunları söyledi: “Milliyetçi Hareket; Uludağ'ın yücesinden, memleketin gecesinden, aşkın sırlı hecesinden, güneş gibi doğacaktır. İflas eden, itibarsızlaşan dış politikamızı güçlü kılmaya; bölgemizi ve Büyük Ortadoğu Projeleriyle savaş alanına çevrilen İslam coğrafyasını huzura kavuşturmaya geliyoruz. Ekonomik bunalımda, banka kredileriyle, kredi kartlarıyla ayakta durmaya çalışan işçimizi, memurumuzu, esnafımızı, emeklimizi dar boğazdan kurtarmaya geliyoruz.”

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, 8 Mayıs Cuma günü saat 14.00’te Bursa Gökdere meydanında MHP genel başkanı Devlet Bahçeli’nin Bursalılarla buluşacağını sözlerine ekledi.