Devlet Bahçeli” nin Sağlık Durumu Hakkında Yeni Bilgi

Geçtiğimiz günlerde kalp rahatsızlığı nedeni ile anjo olan MHP lideri Devlet Bahçeli nin sağlık durumu hakkında yeni bilgiler geldi. Sağlık durumu hakkında ki bilgiler ve detayları haberimizde.

MHP milletvekili Oktay Vural, Kocaeli illinde anjo olan MHP genel başkanını ziyaret etti. Oktay Vural, hastane ziyareti sonrası açıklamalarda bulundu. Çayırova da kaldığı özel sağlık merkezinde ziyaretini gerçekleştiren Vural aynı zamanda Bahçeli nin sağlık durumu hakkında doktorlarından da bilgi aldı. Altığı bilgileri paylaşan Oktay Vural, şu açıklamalarda bulundu; “ Genel başkanımızın durumu gayet iyi. Günlük rutin işlerini devam ettirmektedir. Telefon görüşmelerinin de devam ettiğinin altını çizdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu da genel başkanımızı arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulunmuşlar” diye belirtti.

Habercilerin ne zaman taburcu olacak sorusuna ise; “taburcu günü hakkında bilgiyi muhtemelen yarın hekimler bildirecektir. Kamuoyuna duyurulur” diye belirtti.