Aile ve Sosyal Politikalar Erzurum İl Müdürlüğü’nde devlet korumasında olup kamuda istihdam edilen gençlere yönelik 'iş hayatına uyum' semineri düzenledi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü konferans salonunda devlet himayesindeki gençlere yönelik seminer düzenlendi. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sedat Abdulhakimoğulları, devlet korumasında olup, kamu kurumlarında istihdam edilen gençlere verilen eğitimin kişisel gelişim açısından son derece önemli olduğunu ifade etti.

Abdulhakimoğulları, gençlere hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Önemli olan gittiğiniz kurumlara değer katmanız çocuk yuvasında barınarak, kurumumuzda çalışan gençlerimizin çalışkan ve dürüst olması bizleri mutlu ediliyor. Sizler bizim halen daha çocuklarımızsınız, mutluluklarınızı ve başarılarınızı paylaşmaya hazırız. Topluma kaliteli hizmet verebilmek önemli bir sorumluluk. Sizlerin bu sorumluluğun bilincinde olacağına inanıyoruz." Daha sonra kurum şube müdürlerinden Nurullah Taşçı, gençlere, 'nezaket ve protokol kuralları, iletişim ve düzenli harcama alışanlıkları' ile Kurum Avukatı Pelin Konur tarafından 657 Devlet Memurları Kanunu anlatıldı.