Sarıyer’de yolda bulunan derin çukur nedeniyle bir kamyon, kontrolden çıkarak devrildi. Yan yatan kamyonun içinde Ramazan kumanyası olduğu öğrenilen koliler yere saçıldı.

Kaza 11.30 sıralarında Balaban Dere Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre yokuş aşağı inerken yoldaki çukuru fark etmeyen İsa Bal yönetimindeki 34 NJ 760 plakalı kamyon, kontrolden çıkarak devrildi. Bir anda yan yatan kamyonun kasasında bulunan Ramazan kumanyası kolileri yere saçıldı. Kazada kamyon sürücüsü İsa Bal yaralandı. Yaralı sürücü, olay yerine çağırılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaza nedeniyle yol uzun süre trafiğe kapalı kaldı. Caddede uzun araç kuyrukları oluştu.

İsmail Yılmaz isimli görgü tanığı, “Olay çukur olduğu için virajı alamadığı için dengesini kaybetmiş zeytinyağı taşıyormuş. Çukuru bilmiyorum kim açtığını 5 gündür burası böyle asfalt yapılmadı bir türlü. Yoldan dolayı açık olduğu için sıkıntılar oluyor.” dedi.

Devrilen kamyonun yoldan çekilmesi için olay yerine vinç çağrıldı. Ramazan kolilerini başka bir araca nakleden görevlilerin, aracı yoldan kaldırma çalışmaları devam ediyor.