Çağlayan Adliyesi’nde Berkin Elvan dosyasının savcısı Mehmet Selim Kiraz’ı rehin aldıktan sonra şehit ettiği belirtilen iki kişiden birisi olan Şafak Bulut’un babası Trabzon’da darp edildi.

Edinilen bilgilere göre, sabah saatlerinde eşi ile birlikte oğlu Şafak Bulut’un cenazesini almak için Trabzon Havaalanı'ndan İstanbul’a gitmek isteyen Şinasi Bulut, uçağa alınmadı. Aşırı alkollü olduğu için uçağa alınmadığı iddia edilen baba Bulut, tekrar memleketi Giresun’a dönmek için Trabzon'un Moloz semtindeki minibüs duraklarının bulunduğu yere geldi. Burada oğlundan bahsetmesi üzerine çevredekilerin saldırısına uğrayan Şinasi Bulut, aldığı darbeler üzerine emniyet mensupları tarafından hastaneye kaldırıldı. Numune Hastanesi’nde tedavisi yapılan Şinasi Bulut, yine emniyet mensupları tarafından Giresun il sınırına kadar götürülerek memleketine gönderildi.

Bu arada, iki oğlunu terör örgütü DHKP-C’ye kaptıran baba Şinasi Bulut, çocuklarının başına gelenlerden duyduğu üzüntüyü unutabilmek için uzun bir süredir sürekli alkol alıyor.