Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Antalya Havalimanı Başmüdürü Osman Serdar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı öven, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ise hakaret içeren Twitter mesajlarını sildi.

Twitter hesabından; Kemal kılıçdoraoğlu için "Aman buna gönül mü verilir. Boş vaatçi Kemal" diyen Osman Serdar'ın, CHP Lideri'nin, "Mazotu 1,5 lira yapacağım" açıklamasını da bir araba deposuna tuvaletini yapan bir Kılıçdaroğlu capsi ile alaya alması dikkat çekmişti. Osman Serdar'ın, Twitter hesabından Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan için "Canımsın yaa!" ve "Dünyanın 7 harikası var ama Türkiye'nin tek harikası var Recep Tayyip Erdoğan" gibi onlarca Erdoğan ve AK Parti övgüleri dikkat çekmişti.

Osman Serdar, hakkında çıkan haberlerden sonra Twitter mesajlarını sildi. Serdar'ın 495 olan tweet sayısının 121'e düştüğü görüldü. Kemal Kılıçdaroğlu'yla ilgili paylaşımını 21 Nisan 2015'te gerçekleştiren Osman Serdar'ın, yaptığı temizliğin ardından 'serdarosman07' hesabındaki son mesajın tarihi 25 Şubat olarak görülüyor.