Ankara’da direksiyon hakimiyeti kaybedilen otomobil, önce seyir halinde giden araca, ardından park halindeki araçların arasına daldı. Kazada, 7 araç hasar gördü, 2 kişi yaralandı.

Olay saat 20.00 sıralarında İstanbul Caddesi Çevik Kuvvet önünde meydana geldi. İddiaya göre, seyir halinde olan 06 YYJ 96 plakalı otomobilin sürücüsü Güven Bahçıvan direksiyon hakimiyetini kaybetti. İlk önce seyir halindeki bir otomobile çarpan Bahçıvan, daha sonra yol kenarında park halinde bulunan araçların arasına daldı. 7 aracın zarar gördüğü kaza sonrası çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı sürücü Güven Bahçıvan ve ismi öğrenilemeyen başka bir şahıs en yakın hastaneye sevk edildi. Yaralıların durumunun iyi olduğu belirtildi.

Kazada aracı hasar gören Ali Ayaz isimli sürücü, “Ben kaza sırasında petroldeydim. Sürücüyü ambulans alıp götürdü. Durumu iyiydi ayakta duruyordu. Bir de kaçmaya çalıştı olaydan sonra. Tekrar polisler yakaladı.” dedi.

Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.