Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde karşı şeride geçen otomobil başka bir otomobille çarpıştı. Kazada 2 kişi yaralanırken, otomobiller hurdaya döndü.

Edinilen bilgilere göre, Ereğli-Zonguldak karayolunun Kepez Mahallesi polis uygulama noktası mevkiinde Hüseyin Yılmaz (20) idaresindeki 67 TY 081 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçti. Karşı şeride geçen otomobille Yılmaz Sabuncu (51) yönetimindeki 18 AG 780 plakalı otomobil çarpıştı.

Kazada yaralanan sürücü Yılmaz ile aynı araçta bulunan ve henüz ismi alınamayan bir kişi daha ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Bu sırada kaza yerine gelen ilçe trafik ekipleri bir başka kazaya mahal vermemek için önlem aldı. Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan sürücü Hüseyin Yılmaz ve yanındaki yolcunun sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Yılmaz Sabuncu ile Hüseyin Yılmaz'ın babası arasındaki tartışmada, Yılmaz'ın babası sinir krizi geçirdi. Baba Yılmaz yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.

Araçların çekici vasıtasıyla kaldırılması sonucu yolda ulaşım normale döndü.