Avcılar’da, diyaliz hastalarını taşıyan servis minibüsünün kamyona çarpması sonucu 3 kişi öldü 5 kişi yaralandı. Kazadan sonra olay yerine gelen cenaze yakınları sinir krizleri geçirdi.

Kaza 06.00 sıralarında, TEM Otoyolu yan yolu Bahçeşehir istikametinde meydana geldi. Abdullah Şenyiğit idaresindeki 34 DC 8371 plakalı diyaliz hastalarını taşıyan özel bir hastaneye ait servis minibüsü, önünde seyreden Sezai Şimşek idaresindeki 66 HE 597 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kazada servis aracında bulunan Ali Şen Kavutçu (16), Fahrettin Yakışır (51) ile üzerinden kimlik çıkmayan bir kişi hayatını kaybetti. Minibüs sürücüsü Abdullah Şenyiğit, servis aracında bulunan Hasan Yılmaz, Cemal Oğurur ile ismi öğrenilemeyen 3 kişi ise yaralandı.

Kazayı gören sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, araçta sıkışan yaralıları uzun süren çalışmaların ardından kurtardı. Yaralılar ambulanslarla Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olaydan yara almadan kurtulan kamyon sürücüsü Sezai Şimşek, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Olayı duyarak kaza yerine gelen kazazede yakınları sinir krizleri geçirdi.

Cenazeler, olay yeri inceleme ekiplerinin delil toplama çalışmalarının ardından Kanuni Sultan Süleyman eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.