ANKARA (AA) - Osmanlıspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, Adanaspor karşısında aldıkları 2-0'lık galibiyetle PTT 1. Lig'de ikinciliğe yükseldiklerini hatırlatarak, "Bunu sonuna kadar devam ettirmek istiyoruz" dedi.

Tütüneker, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, galip gelmelerine karşın tutuk oynadıkların ve iyi bir futbol sergileyemediklerini "kaydetti.

Adanaspor karşısında son 7 gündeki üçüncü maçlarına çıktıklarını hatırlatan Tütüneker, "Takımda yorgunluk hissedildi. Futbolcularımız,  Samsunspor maçında çok efor harcadı. Bugün önemli olan galibiyetti ve bunu da başardığımız için mutluyuz. Şu an ligde ikinci sıraya yükseldik ve bunu sonuna kadar devam ettirmek istiyoruz. Takımım son 3-4 haftadır iyi performans sergiliyor. Oyuncularımı kutluyorum" diye konuştu. 

Tütüneker, ikinci sıra için mücadele ettikleri Adana Demirspor'un yarın oynayacağı Samsunspor karşılaşmasında alacağı sonucu beklediklerini ifade ederek, "Rakibimizle gelecek hafta karşılaşacağız. Kalan maçlarımızı alırsak, ikincilik ipi kendi elimizde diyebiliriz" değerlendirmesinde bulundu.

 

- Adanaspor cephesi

Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, karşılaşma hakeminin dengeli giden maçı 45. dakikada bitirdiğini ileri sürdü.

 Yılarca futbol oynadığını ve kuralları iyi bildiğini söyleyen Arın, "Hakemlerden de iyi bilirim diyebilirim çünkü takip ediyorum, okuyorum. Bir dakika uzatmanın 5 dakika uzatması olur mu? Hakemin verdiği kırmızı kart kararına bir şey demiyorum ama ince ince çaldığı düdüklerle bizi bitirdi. Bu emeğe saygısızlıktır, ihanettir" ifadelerini kullandı. 

Osmanlıspor'un Adanaspor'u normal şartlarda da yenebileceğini, rakiplerinin kazandığı galibiyete gölge düşürmek istemediğini kaydeden Arın, "Hakemlerin biraz daha dikkatli olması gerekiyor. Son haftalar yaklaştıkça işler kızışıyor. Matematiksel olarak ligde kaldığımız kesinleşene kadar mücadelemiz devam edecek. Pozisyonlarımız var 10 kişi kaldığımız ikinci devre de 2 pozisyonumuz var ama atsaydık da birşey değişmezdi. Maçı zaten Osmanlıspor kazanacaktı."