Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından hizmete sunulan Doğal Yaşam Parkı ve Mesire Alanı bu yıl da iftarda vatandaşların öncelikli tercihi oldu. Yeşiltepe Mahallesinde bulunan Mesire alanı içerisinde bulunan mini hayvanat bahçesi de minik ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.
Serin bir havada iftar yapmayı amaçlayan Kahramanmaraşlıların birinci tercihi olan mesire alanı, sahur programların da gözdesi oldu.
Alanı ziyarete gelen vatandaşlar memnuniyetini dile getirirken, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’a bu anlamlı hizmetinden dolayı teşekkür etti.
Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Okay’da mesire alanını sık sık ziyaret ettiğini dile getirdi. Vatandaşlarla hasbihal etmek ve temiz hava almak için sık sık mesire alanına gittiğini aktaran Başkan Okay, konuyla ilgili yaptığı konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Mesire alanımız Ramazan ayında ayrı bir yoğunluk yaşamaktadır. Vatandaşlarımız iftar programlarını bu alanda düzenlemekteler. Bu alanımızın verimli bir şekilde kullanıldığını görmek bizleri de çok mutlu etmektedir. İnşallah macera parkımızla bu alanımız bütünleşecek ve bu güzel ortam daha da güzelleşecektir. Ben mesire alanımızı ziyaret eden vatandaşlarımıza hoşça vakit geçirmelerini diliyorum. Ayrıca bu güzel yerleri görmeyen vatandaşlarımızı da ilçemize davet ediyorum.”