Kendilerine ‘Kardeşlik Plaformu’ ismini veren bir grup, Doğan Holding’in Üskudar'daki merkezi önünde toplanarak protesto gösterisi yaptı. Yayınları nedeniyle grubu eleştiren göstericiler adına yapılan basın açıklamasının ardından Doğan Holding önüne siyah çelenk bırakıldı.

Muhalif medyaya tepki gösteren bir grup, Üsküdar'daki Doğan Grubu’na ait merkezin önünde toplandı. Polisin de yoğun güvenlik önlemi aldığı gösteride grup adına basın açıklamasını okuyan Seyfettin Emir, Türkiye’nin son dönemde terör olaylarına şahitlik ettiğini, Türk milletinin 30 yıldır terör saldırılarına maruz kaldığını söyledi. Emir, “Truva atı medyası daha önce de milletimize karşı defalarca suikastlarda bulunmuş, bazen ekonomik krizleri tetiklemiş, bazen ise Başbakanları yatak elbisesi ile karşılayarak milletimize hakaret etmiştir. Bu şekliyle bunların bir lağım çukurundan hiçbir farkları bulunmamaktadır. Devrim yolda kaldı, Özal sivil diktatör, beceremediniz artık bırakın, 411 el kaosa kalktı gibi manşetleri ile dış güçlerin sözcülüğünü yapmaktadırlar.” ifadelerini kullandı.

Basın açıklamasının ardından grup, Doğan Grubu binasının girişine, üzerinde “Teröre verdiği destekten dolayı Doğan medyasını kınıyoruz” yazılı siyah çelenk bıraktı. Gösteriye katılanlar, üzerinde Selahattin Demirtaş, Mustafa Koç ve Aydın Doğan'ın fotoğraflarının bulunduğu dövizleri de bina önüne bıraktı.