Dolmabahçe Sarayı’nda polislere silahlı saldırıda bulunan 2 terörist, olaydan sonra okulun bahçesinde kıyafetlerini değiştirirken güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Kayıt yaptırmak için okula gelen öğrenci ve ailelerin bu sırada teröristlerin yanından geçtikleri görüldü.

Dolmabahçe Sarayı önünde dün nöbet tutan polislere yönelik saat 14.30 sıralarında bombalı ve silahlı saldırı düzenlenmişti. Emniyet güçlerinin karşılık vermesinin ardından teröristler kaçmıştı. Polisin peşine düştüğü teröristler Gümüşsuyu’ndaki Alman Konsolosluğu’nun arkasında yakalanmıştı. Teröristlerin üzerlerinde 2 adet el bombası, 1 adet otomatik silah, 1 adet tabanca ve çok sayıda mühimmat ele geçirilmişti.

Terörist G.U. ile A.D. kaçmaya çalışırken güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Görüntülerde silah ve mühimmatların yer aldığı çanta ile koşan teröristler, bir okulun bahçesine girdikleri görülüyor. Okulun merdivenine gelen şahıslar, tanınmamak için kıyafetlerini değiştiriyor. Bu sırada kayıt işlemleri için veli ve öğrencilerin okula geldikleri görülüyor. Kıyafetlerini değiştirdikten sonra teröristler, tanınmamak için aralıklarla okulun bahçesinden ayrılıyor.