Seçimlere az bir zaman kala kapı kapı dolaşmaya devam ettiklerini belirten Demokrat Parti (DP) Genel İdare Kurulu Üyesi ve Samsun milletvekili adayı Erdem Demirdağ, bu seçimde AKP'ye giden emanet oyları geri alacaklarını söyledi.

Her gittikleri yerde vatandaşların “bizi bu iktidardan kurtarın” feryadı ile karşılaştıklarını belirten Demirdağ, “Türkiye’nin geldiği şu günde görüldü ki Demokrat Parti olmadan Türkiye’yi kimse yönetemiyor. Demokrat Parti’nin yokluğunu her gün hissediyoruz." şeklinde konuştu.

Vatandaşın yarın başına ne geleceğini bilemediği bir ülkede seçimlerin hakkaniyetli yapılacağını söylemenin safdillik olduğunu kaydeden Demirdağ, “Bugün tarafsız olması gereken Cumhurbaşkanı il il dolaşıp miting yapıyor. Seçimlere girmediği halde AKP’ye oy istiyor. Belki de yakında utanmasalar ‘Cumhurbaşkanının ismini oy pusulalarında AKP’nin yanına bile yazalım' derler. Neden? Çünkü açık oy gizli tasnifin yapıldığı ‘milli şef’ dönemini bile geri getirebilirler. Çünkü hiçbir seçim döneminde sandık güvenliği konusu bu kadar konuşulmamış gündem olmamıştı. Milli şef dönemini aratır hale getirdiler insanları.” diye konuştur.