Karaman İl Sağlık Müdürü ve Halk Sağlığı Müdürü Dr.Ali Rıza Altunsoy, Karaman İl Sağlık Müdürlüğünce ihale edilen ve kontrolörlüğü yapılan sağlık yatırımlarını yerinde inceledi.
Sarıveliler İlçe Entegre Hastanesinin yeni hizmet binasının inşaatının son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı. Sağlık Bakanlığından gelen geçici kabul heyeti ile birlikte yapılan kontroller sonucunda Sarıveliler İlçe Entegre Hastanesinin en geç Eylül ayının ilk haftasında hizmete açılması kararı alındı.

Dr. Ali Rıza Altunsoy, Sarıveliler İlçe Entegre Hastanesinin tadilat aşamasında hizmetin aksatılmadan sunulması için elinden gelen tüm gayreti gösteren, özveri ile çalışan sağlık personeline ve Sarıveliler İlçe Entegre Hastanesinden hizmet alan vatandaşlara da sabırlarından dolayı teşekkür etti.

Yine Karaman İl Sağlık Müdürlüğünce ihale edilen ve kontrolörlüğü yapılan Ermenek Devlet Hastanesi İnşaatı, inşaat firma yetkilisi ve Sağlık Bakanlığı mühendisleri ile birlikte yerinde incelemelerde bulunuldu. Dr.Ali Rıza Altunsoy, Ermenek İlçe Sağlık Müdürü Dt. Ümran Palaz, Ermenek Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mehmet Alakaya ile birlikte Ermenek Devlet Hastanesi geçici hizmet binası ziyaret etti. Burada çalışan sağlık personeline gayretlerinden dolayı teşekkür etti. Hasta ve hasta yakınları ile sağlık hizmetleri memnuniyeti konusunda sohbet ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.