Eskişehir’in merkez Odunpazarı ilçesindeki Botanik Park, evlenecek olan çiftlerin düğün albümleri için doğal fotoğraf stüdyosu olarak kullanılıyor. Fotoğraf stüdyolarından sıkılan, hayatlarının en güzel anlarını farklı mekânlarda ölümsüzleştirmek isteyen çiftler, artık Botanik Park’ı tercih ediyor. Botanik Park içerisinde bulundurduğu binlerce farklı çiçek türüyle hem rengârenk bir görüntü oluşturuyor hem de çiftlerin fotoğraflarında görsel bir şölen oluşturuyor.

Odunpazarı Belediyesi Botanik Park’ta ayrıca fotoğraf çekimi için özel hazırlanmış 'Botanik Park Hatırası' alanı bulunuyor. 'Botanik Park Hatırası' fotoğraf çekim alanı 2 bölümden oluşuyor. Alanın bir bölümü pencere formatında, diğer bölümü ise kalp şeklinde. Özellikle bu iki bölüm, gelin-damat çekimlerinde ilgi görüyor. Botanik Park’ı ziyarete gelen vatandaşlarda bu alanlarda hatıra fotoğrafı çektiriyor.

ÇOCUKLAR UNUTULMAMIŞ

Odunpazarı Belediyesinin cazibe merkezi haline getirdiği Botanik Park’ta çocuklarda unutulmamış. Parkı ziyarete gelen çocuklar için oyun alanına Şirinler konseptli 'Botanik Park Hatırası' fotoğraf çekim alanı oluşturulmuş. Çocuklarda bu bölgede hatıra fotoğrafı çektiriyor ve gönüllerince eğleniyor.