Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde, düşme vakasından dolayı hayatını kaybettiği şeklinde kayda geçen kişinin, bir yıl aradan sonra darp edilerek öldürüldüğü ortaya çıktı. Olayla ilgili gözaltına alınan dört kişiden biri tutuklandı.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre 9 Mayıs 2014 tarihinde içkili bir restorandayken düşme vakasından Sarıgöl Devlet Hastanesi’ne kaldırılan M.B., oradan Manisa Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Tedavi altına alınan M.B., 12 Ağustos 2014 tarihinde hayatını kaybetti.

Olayın Sarıgöl Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından şüpheli görülmesi üzerine araştırılması için İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği görevlendirildi. Başsavcılık koordinesinde yapılan araştırmada M.B.’nin, şüpheli M.K. tarafından darp edilme neticesi öldüğü tespit edildi. Bunun üzerine Alaşehir ve Sarıgöl ilçelerinde yapılan operasyonla vakanın şüphelisi olduğu tespit edilen M.Y., F.A., M.K. ve A.Ç. gözaltına alındı. İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde işlemleri tamamlanan zanlılar, Sarıgöl Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edildi. Biri tutuklanırken üçü serbest bırakıldı.