Sayın Abonemiz,
Haberimizde, kazada hayatını kaybeden servis şoförünün ismi sehven yanlış yazılmıştır. Doğrusu "Adem Ovalı" olacaktır. Düzelterek tekrar servis ediyoruz,


Konya’nın merkez Meram ilçesinde, bir öğrenci servisiyle panelvanın çarpışması sonucu üç öğrenci 4 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi yaralandı. Ölenlerin 11 yaşlarındaki Fatma Yenialp, Hasibe Vadioğlu ve Rabia Sahra ile servis şoförü 43 yaşındaki Adem Ovalı olduğu bildirildi.

Kaza, saat 13.40 sıralarında Beybes Mahallesi, Önder ile Zümrüttaşı sokakların birleştiği kavşakta meydana geldi. Necip Fazıl İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerini taşıyan 42 C 0312 plakalı servis minibüsü ile 40 yaşındaki İhsan Felek idaresindeki 42 BZF 80 plakalı panelvan, henüz bilinmeyen bir sebeple çarpıştı. Kazada üç kız öğrenci ve servis şoförü Ovalı hayatını kaybetti. Çeşitli hastanelere kaldırılan ve aralarında sürücü Felek'in de bulunduğu 11 yaralı içinde durumu ağır öğrenciler bulunduğu öğrenildi.

Kaza yerine giden çok sayıda öğrenci yakını, çocuklarının durumunu öğrenmeye çalıştı. Bazı velilerin fenalık geçirmesi üzerine sağlık ekipleri müdahale etti. Kazada hayatını kaybedenlerin cenazeleri, Faruk Sukan Doğum ve Çocuk Hastanesi morguna gönderildi. Aileleri, morg önüne akın etti.