Fatih’te 4 katlı bir binanın çatı katında çıkan yangın büyük paniğe sebep oldu. Sokakların dar olması ve park halindeki araçlar yüzünden itfaiye ekipleri olay yerine ulaşmakta zorluk çekti. Güçlükle yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, dumandan etkilenen bir kişiyi kurtardı.

İstasyon Caddesi Tütüncü Rasim Sokak’ta bulunan 4 katlı bir apartmanın çatı katında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler binanın çatısını sardı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye araçları dar sokaklar ve düzensiz araç parkları yüzünden yangın mahalline güçlükle ulaşabildi. İtfaiye ekipleri binadaki yangına müdahale ederek, dumanda etkilenen bir kişiyi kurtardı. Şahıs olay yerinde bekleyen sağlık ekiplerine teslim edildi.

Bina sakinleri alevlerin bir anda büyüdüğünü, içerideki malzemelerin de yangını körüklediğini söyledi. Rüzgarın etkisiyle yangının genişlediğini kaydeden bina sakinleri, "İçeride bir tane yaşlı amca vardı. İtfaiyeciler onu zor çıkardı. Şu anda durumu iyi." dedi.