İçişleri Bakanlığı’nın son kararnamesi ile Edirne’ye atanan Polis Başmüfettişi Armağan Adnan Erdoğan göreve başladı.

Bakanlığın 20 Ocak tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanan kararnamesi ile 21 ilin emniyet müdürünün görev yeri değişti. Görev yeri değişen isimlerden birisi de Edirne Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ oldu. Geçen yıl şubat ayında görev Emniyet Müdürü Cemil Ceylan’dan devralan Baştuğ, yaklaşık bir yıl Edirne’de görev yaptıktan sonra Mersin Emniyet Müdürü olarak atandı. Görev değişikliği nedeniyle Edirne Emniyet Müdürlüğü’nde bugün devir-töreni gerçekleşti. Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ görevi Armağan Adnan Erdoğan’a devrederek mesai arkadaşlarıyla vedalaştı.

Devir-teslimin ardından konuşan Rahmi Baştuğ, Türkiye Cumhuriyeti devletine ve milletine hizmet etmek amacıyla buralara geldiklerini söyledi. Devlet büyüklerinin takdiri ile Armağan Adnan Müdürü buraya, kendisini Mersin’e uygun görüldüğünü ifade eden Baştuğ, “Esas itibariyle amaç milletimize hizmet. Gaye bu. Biz aynı amaçla gideceğimiz yerde, Armağan Bey de aynı amaçla burada çalışmaya, millete hizmet etmeye devam edecektir. Bu hizmette sizler de bize yardımcı olduğunuz için sizlere de teşekkür ediyorum.” dedi.

Armağan Adnan Erdoğan da Rahmi Müdür gibi tecrübeli bir müdürden bu görevi devralmaktan ayrıca büyük bir gurur ve onur duyduğunu belirtti. Erdoğan, “Buradaki hizmetlerinden dolayı sonsuz şükranlarımı sunuyorum. İnşallah Rahmi Müdürümden aldığımız bayrağı daha da ilerilere götüreceğiz. Tabii ki, geçmişte olduğu gibi bundan sonra da bizlere destek vereceğiniz inancındayım.” açıklamasını yaptı.