Aktif Eğitimciler Sendikası Çorum Temsilciliği üyeleri, eşleri ve çocuklarıyla Şehitliğe bayram ziyaretinde bulundu. Ziyarette şehitler için okunan hatimlerin duası yapıldı, katılanlara lokum dağıtıldı.

Temsilcilik Başkanı Adem Yücel, sendika olarak toplumun kanayan her türlü yarasını sarma, duyarlılık oluşturma adına yapageldikleri sosyal sendikacılık adına bugün de boyunlarının borcu olarak aziz şehitleri tüm üye, üye eşleri ve çocuklarla birlikte ziyaret ettiklerini söyledi.

Şehitler için hatimler okuduklarını anlatan Yücel, “Özellikle son zamanlarda ülkemizde yaşanan elim olaylar sonucu şehit düşen polis ve askerlerimiz için üyelerimiz arasında hatim dağıtık ve bugünde okunan hatimlerin duasını şehitlerimizin huzurunda onların ruhlarına bağışlayarak, kavli duamızı yapma fırsatı oluşturduk kendimizde. Günahsız yavrularımızı vesile kılarak, onların yüzü suyu hürmetine Rabb'imizden bir daha şehit haberi gelmemesi, vatanımızın milletimizin birlik ve beraberliğine kasteden şer odaklarını kahretmesi, oyunlarını bozması, barış, huzur ve güven içinde yaşayabileceğimiz günleri bahşetmesini temenni ettik” dedi.

Aktif Eğitimciler Sendikası Çorum Temsilcilik Başkanı Yücel, toplumun her kesimini acı olaylar karşısında sağduyulu olmaya çağırarak, “Farklı tavırlar, taşkınlıklar, kavgalar sorunu çözmez, ortamı gererek bizi birbirimize düşürmeye çalışan şer odaklarının ekmeğine yağ sürmek olacaktır. Oyunlara gelmeden oynanan oyunları hep beraber birlik içinde, dirlik içinde bozmalıyız.” şeklinde konuştu.