Eksen Eğitim Sen Genel Teşkilatlanmadan Sorumlu Sekreteri Korkud Aydın, sendika il yöneticileri ile birlikte, Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Ocak İl Başkanı Süleyman Solmazgül'ü makamında ziyaret etti.

Sendika Malatya İl Temsilcisi Kenan Akdoğan, İl Sekreteri Turgay Doğan’ın da yer aldığı ziyarette konuşan Korkud Aydın, milli ve manevî değerlere bağlı bir sendika olarak faaliyetlerine devam ettiklerini belirtti. Eksen Eğitim Sen'in aynı zamanda kültür sendikacılığı yaptığını, üyelerinin ve eğitim camiasının özlük ve mali hakları konusunda etkin bir şekilde mücadele ettiğini anlatan Aydın, Alperen Ocakları’nın da 23 yıldır ülkenin içinde bulunduğu sıkıntılı durumlarda hep millî bir duruş sergilediğini, eğitim faaliyetlerinde bulunduğunu ifade etti.

Alperen Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Solmazgül de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Eksen Eğitim Sendikası'nın herkese eşit mesafede durduğunu söyleyen Solmazgül, sendikanın Ermeni meselesi, Türk İslam dünyasının yıldızları, Peygamber (sav) efendimizin eğitim anlayışı gibi kültürel çalışmalarını takdirle karşıladıklarını ifade etti.