Elbistanlılar, Elbistanlılar Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği birlik ve beraberlik yemeğinde buluştu.
Sunuculuğunu Sağlık Yönetimi Uzmanı Cahit Sayın'ın yaptığı yemekli toplantıda Sayın bir de şiir okudu.
Yemeğe katılan Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Sağlam, Elbistanlılar Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği birlik ve beraberlik yemeğinde, Elbistan'ın Kahramanmaraş'ın en büyük ilçesi olduğunu söyledi.
     Elbistan'ın Kahramanmaraş'ın en eğitimli ilçesi olduğunu dile getiren Sağlam, ''Yapılan hizmetler sayesinde, köyümüzle ilçemizle ve ilimizle iftihar edeceğiz. Yoğun iş temposundan Elbistan'a gelemiyorum ama geleceğiz, görüşeceğiz. Tabii ki meseleler olacak. Hep beraber elimizden geldiği kadar bunları çözmeye çalışacağız. Şu bir gerçek ki birlikten kuvvet doğar. İşte sizin bir araya gelmeniz, bizlerle buluşmanız, kurulan bir dernekle mümkün olmuştur. Demek ki ne kadar bir araya gelirsek o kadar büyürüz'' diye konuştu.
     Dernek başkanı Hamit Dağ ise amaçlarının güçlü bir sivil toplum kuruluşu olarak seslerini kamu ve siyasi makamlara duyurmak olduğunu vurguladı.
     Yemeğe, AK Parti Milletvekili Yıldırım Ramazanoğlu, MHP Milletvekili Mesut Dedeoğlu, AK Parti İl Başkanı Mehmet Fatih Erkoç, dernek üyeleri ile diğer ilgililer katıldı.