Beyoğlu’nda BEDAŞ’a ait ana dağıtım trafosu patladı. Olayda yaralanma ve can kaybı yaşanmazken, 2 araçta maddi hasar meydana geldi. Yangın nedeniyle Beyoğlu’nda bazı mahallelere elektrik verilemeyeceği öğrenildi.

Refik Saydam Caddesi üzerinde bulunan BEDAŞ’a ait ana dağıtım trafosunda 14.30 sıralarında bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek kısa sürede söndürdü. Trafoya yakın bir yerde park halinde bulunan iki araçta maddi hasar meydana geldi. Olayda yaralanma ve can kaybı yaşanmadı. Trafodaki patlama nedeniyle Beyoğlu’nda bazı mahallelere elektrik verilemeyeceği öğrenildi.

Murat Rençber isimli görgü tanığı, “Sadece patlamayı duyduk olay yerine gittik. Yangını gördük. Pikap bir araç yandı. İndirici trafo patlamış. Bütün trafoların bir üst merkezi. Yaralanma yok ama maddi hasar var.” dedi. Olay yerinde çalışmalarını sürdüren itfaiye ekipleri, yangının çıkış sebebini araştırıyor.