CHP Antalya milletvekili adayı, seçim günü elektrik kesintilerine karşı vatandaşların sandığa sahip çıkması için el feneri dağıttı.

Yaklaşan 7 Haziran genel seçimleri öncesi milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürürken ilginç bir seçim propagandası ise CHP’den geldi. Daha önceki seçimde yaşanan elektrik kesintisi ve oyların çalındığı iddiası üzerine CHP Antalya 3. sıra kontenjan milletvekili adayı Çetin Osman Budak, şehrin en işlek yeri olan Kalekapısı’nda vatandaşlara el feneri dağıttı.

Seçim günü muhtemel elektrik kesintilerine karşı vatandaşları uyaran ve herkese pili iki gün yetebilecek led el feneri dağıtan Çetin Osman Budak, 4 aydır sahalarda olduklarını Antalya’nın bütün ilçe ve köylerini gezdiklerini, vatandaşların en büyük kaygısının oylarının çalınması olduğunu söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında herkesten ‘Oylarımıza sahip çıkın’ sözünü duyduklarını hatırlatan Budak, “Türkiye'nin her yerinde karşılaştığımız en yoğun kaygı bu. Biz özellikle sandıklara dikkat çekmek için vatandaşlarımızın duyarlılığını, algısını yükseltmek için kampanya başlattık.” dedi.

Seçmenlere ‘el fenerinizi alıp da gidin’ şeklinde bir kampanya yaptıklarını belirten CHP’li Budak, Antalya’nın tam kalbinde bu promosyonu başlattıklarını ve algı oluşturmak istediklerini ifade etti. Karanlığa değil aydınlığa giden bir seçim olmasını istediklerini kaydeden Budak, “Karanlıklara değil aydınlığa doğru giden bir seçim olsun istiyoruz. Bu seçimlerin olduğu yerde sandıklarda sandık kurullarında ve merkezde elektrikler kesilmesin. Trafolara kediler girmesin, kediler yaşasın. Karanlığa doğru giden ülkemizi aydınlatalım.” diye konuştu.

MHP’li parti görevlilerini de ziyaret eden CHP’li Çetin Osman Budak, burada bulunan partililere de çiçek ve el feneri takdim etti.