Antalya Emniyet Müdürlüğü bünyesinde yapılan atamalarda 4 şubeye yeni müdür atandı. Son yapılan değişiklikle Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü'nde 4’üncü kez müdür değişikliği yapıldı.

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü’nde yeni görev değişiklikleri yapıldı. İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul’un talimatıyla yapılan değişikliğe göre, Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü'ne Yeşim Şahin Özdemir, Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü'ne Murat Deniz, Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü'ne Feyzullah Karaaslan, Koordinasyon Haraket Şube Müdürlüğü'ne Orhan Tezcan atandı.

Son yapılan değişikle bir ayrıntı da ortaya çıktı. 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun ardından emniyet içerisinde operasyonel birimlerde tasfiye yaşanmıştı. Bu süreçte Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne o dönemde Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü olan Mehmet Taha Gün atanmış, yerine ise son algı operasyonunda meslekten ihraç edilen Bülent Elaldı getirilmişti. Elaldı’nın buradan alınmasının ardından yerine Emniyet Amiri Mehmet Tatar, ardından Şube Müdürü Yeşim Şahin Özdemir getirilmişti. Özdemir’in bu görevde alınmasının ardından ise Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü'nde son olarak Murat Deniz atandı. Böylece aynı şubede son bir yılda 4 şube müdür değişmiş oldu.