Aydın’da meydana gelen iki trafik kazasında iki kişi yaralandı. Orta refüje çarpan arabada bulunan iki kişi, emniyet kemeri takmadıkları için başlarını cama vurdu. Yeni Dörtyol’daki kazada ise bir pikaptaki demir borular, ani fren yapınca önündeki arabanın üzerine boşaldı. Boruların cama isabet etmemesi bir faciayı önledi.

İlk kaza, Eski Dörtyol'da meydana geldi. Kavşakta sürücüsünün kontrolünü kaybettiği 09 F 9655 plakalı özel otomobil orta refüje çarptı. Arabada bulunan iki kişi, emniyet kemerleri takılı olmadığı için başlarını cama çarptı. Sürücü hafif yaralanarak kurtulurken yanındaki yolcu kanlar içinde kaldı. Başından kanakan yaralı, ilk müdahalesi olay yerinde yapılarak 112 ekibi tarafından hastaneye kaldırıldı. Arabada da büyük maddi hasar oluştu.

Diğer kazada ise Mustafa Ege idaresindeki 09 AS 082 plakalı pikap, aniden firen yapınca üzerindeki demir borular, önünde seyreden 09 HE 497 plakalı arabanın üzerine düştü. Boruların camdan girmemesi bir faciayı önledi. Her iki arabada da maddi hasarın oluştuğu kazadan, sürücüler yara almadan kurtuldu.

Polis, her iki kazayla ilgili soruşturma başlattı.