Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü olarak görev yaparken Adana İl Emniyet Müdürü olarak atanan Doğan İnci bir veda mesajı yayınladı.

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Doğan İnci Mesajında Şunları Söyledi:

29.10.2016 tarihinde başlamış olduğum Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü görevinden, Adana İl Emniyet Müdürü olarak atanmam sebebiyle siz değerli dostlarımdan ayrılıyorum.

Bu süreç içerisinde ülkemizin içinden geçtiği bu zor dönemde sizlerin desteği ile hep beraber ilimizin huzur ve güvenliği için çalıştık. Güvenli şehirlerin huzurlu insanları, huzurlu insanların uzun ve mutlu yaşamın sırrını, kendi bünyemizde hazmederek kutsal bir görev ifa ettiğimizin bilincini prensip edindik. Tüm bunları yaparken devlet yönetiminde kurumların kalıcı, kişilerin geçici olduğunu unutmadan sadakatimiz Devletimize, hizmetimiz milletimize olmuştur.

Görev yaptığım süre içinde hayatımız boyunca unutamayacağımız dostluklar edindik. Her daim halkın içinde halkımızdan biri olmaya gayret gösterdik. Bu gayretimizin karşılığını Kahramanmaraşlı hemşerilerimizin bize olan teveccühü ile aldık.

Her daim desteklerini yanımda hissettiğim siz değerli dostlarıma müteşekkirim. Hizmet etmekten mutluluk duyduğum sizlere bugün veda ederken, Türk Polis Teşkilatı, şahsım ve ailem adına sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, mutlu ve esenlik dolu bir ömür geçirmenizi temenni ederim. Hakkım sizlere helal olsun, sizler de hakkınızı helal ediniz.