Elazığ Emniyet Müdürü Nihat İşlek, merkez mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri ve birim amirlerinin de katıldığı toplantıda genel güvenlik, asayiş ve trafik konuları görüşüldü.

Elazığ Emniyet Müdürü Nihat İşlek, işbirliği ve istişare toplantıları kapsamında merkez mahalle muhtarlarını makamında kabul etti. İşlek, muhtarların bölgelerindeki sorunları dile getirdiği görüşmede, vatandaşlara en kolay ulaşım yolunun muhtarlar olduğunu, bu nedenle yapılan toplantıların temsil açısından önemli olduğunu bu tür toplantıların belli aralıklarla devam edeceğini dile getirerek, muhtarlara çalışmalarında başarılar diledi. Emniyet Müdürü İşlek, muhtarların taleplerini kayıt altına alarak ilgili birim amirlerine çözümleri konusunda talimat verdi.

Toplantıya katılan muhtarlar ise halkın huzuru, can ve mal güvenliklerinin sağlanması adına yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek, şehrin sorunlarının çözümü noktasında kendilerini dinleyen Emniyet Müdürü Nihat İşlek ve emniyet mensuplarına teşekkür ettiler.