Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü görevine yeni başlayan Erhan Gülveren’in adını ve unvanını kullanan dolandırıcılar, aradıkları kişilerden çeşitli isteklerde bulunarak dolandırıcılık yapmaya karkıştı.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, son kararnameyle Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü görevine getirilen Erhan Gülveren'in adını kullanan bazı dolandırıcılar, telefonda aradıkları kişi veya kurumlara kendisini 'İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren' tanıtarak, menfaat sağlamak amacıyla çeşitli taleplerde bulundu. Açıklamada şöyle denildi: “İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren adına yapılan taleplerin yerine getirilmemesi, böyle bir talep ile karşılaşılması halinde, adli ve idari yollardan yasal işlem başlatılmak üzere en kısa sürede 155 Polis İmdat Hattına haber verilmesi ve Cumhuriyet başsavcılıklarına suç duyurusunda bulunulması rica olunur.”

Gaziantep'te emniyet müdürünün sıkça değişmesi ise dikkat çekiyor. Erhan Gülveren’den önce Ali Gezer Gaziantep'te ancak 12 ay görev yapmıştı. Ali Gezer’den önce emniyet müdürü olan Ömer Aydın ise 15 aylık bir görev süresine sahipti.