Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Sayın'ı  ziyaret eden Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nde görevli Komiser Yardımcısı Mustafa İnce, Gazeteciliğin çok zahmetli ve özveriye dayanan bir meslek olduğunu vurgulayarak basını her zaman önemsediklerini  söyledi. 

İnce, '' Gazetecilik tıpkı bizim mesleğimiz gibi mesaisi olmayan bir meslek. Gazeteci arkadaşlarımızla zaman zaman aynı ortamda beraber oluyoruz. Bizlerin halkın can ve mal emniyeti için yaptığımız çalışmalarda onlar da halkın haber alma hakkı için görev yapıyorlar. Çalışmaların zorluğunun yanında koordinasyon ve uyum gerçekten çok önemlidir. Tüm zorluklara rağmen görevlerini büyük bir özveriyle yerine getiren tüm gazeteci arkadaşlarımızın gününü kutluyor çalışmalarında başarılar diliyorum'' dedi
 
İnce, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nün çalışmaları hakkında da açıklamalarda bulunarak, polis-halk ilişkilerini devamlı güçlü tutmak için çalıştıklarını,  Halktan aldığımız destek sayesinde olaylar olmadan, olayların önüne geçmeye gayret gösterdiklerini, başta muhtarlarımız olmak üzere halkla iç içe olmaya çalıştıklarını, Amaçlarının  olaylar olmadan olabilecek olayların önün geçmek olduğunu söyledi.

Kahramanmaraş  Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Sayın da,  Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nde görevli Komiser Yardımcısı Mustafa İnce, Polis Memurları Mustafa Çot, Neşe Şimşek ve Ahmet Horoz'a yapmış oldukları  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,  Bizler gazeteciler olarak toplumun haber alma hakkı adına görev yaptıklarını söyledi ve polislere de görevlerinde başarılar diledi.

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nde görevli Komiser Yardımcısı Mustafa İnce, Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Sayın’a “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü''  karanfil takdim etti.