Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Türk Polis Teşkilatı’nın 170. kuruluş yıldönümü münasebetiyle İl Emniyet Müdürlüğü çalışanlarını makamında kabul etti.

İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular ile beraberindeki Polis Okulu Müdür Yardımcısı İbrahim İzgül, Emniyet Amiri İrfan Sancar ve teşkilattaki birimleri temsilen gelen polis memurları, Polis Haftası Kutlamaları kapsamında Vali Düzgün’ü ziyaret ederek, çiçek takdim etti. Vali Düzgün, kabulde yaptığı konuşmada, Polis Teşkilatı’nın 170. kuruluş yıldönümünü kutlayarak, vatandaşların huzuru ve güvenliği için bayram, hafta sonu, gece-gündüz demeden, mesai kavramı olmaksızın teşkilatın büyük bir özveri ile çalıştığını ifade etti.

Bundan sonra da Polis Teşkilatının, milletin huzur ve güvenini sağlamak adına başarılı çalışmalarına devam edeceğine inandığını kaydeden Vali Düzgün, “Görevine devam eden arkadaşlarımıza hem kendilerinin gözünün yaşı akmadan, hem de vatandaşlarımızın hiç birinin gözünün yaşı akmadan aileleriyle birlikte sağlıklı huzurlu başarılı bir çalışma dönemi, huzurlu bir ömür diliyorum. Hepinizin şahsında polis teşkilatımızın kuruluş yıldönümünü tekrar kutluyorum.” dedi.

İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular da teşkilatın 170. kuruluş yıldönümü kutlamanın mutluluğu ve gururu içerisinde olduğunu dile getirdi. Büyük bir özveri ile görev yaptıklarını, 24 saat gece gündüz demeden canı pahasına görevlerini sürdürdüklerini söyleyen İl Emniyet Müdürü Kulular, bundan sonrada vatan hizmetinde olmaya devam edeceklerini belirtti.

Ziyaret günün anısına hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.